U wenst volledige ondersteuning

U WENST MET EEN AANKOOPMAKELAAR TE KOPEN

U begrijpt dat de aankoop van een vakantiehuis zeer specifieke kennis vereist en u wenst geen enkel onnodig risico te lopen. Een aankoopmakelaar via Vakantiehuiswinkel is 100% onafhankelijk en gespecialiseerd in uitsluitend recreatiewoningen. 

 

 

 

U kunt met deze makelaars de volgende drie afspraken maken:

1. Deelpakketten 

U maakt deels gebruik van een aankoopmakelaar, voor datgene waar u denkt hulp bij nodig te hebben. U heeft een keuze gemaakt uit één van onze aankooppakketten (klik hier voor de pakketten). Voor een vast bedrag (vanaf € 495,00) krijgt u een duidelijk omschreven traject met bijbehorende dienstverlening.

 

2. Gehele pakket

U maakt gebruik van een aankoopmakelaar voor een all-in bedrag van € 1.795,00. Bij dit totale pakket weet u vooraf precies wat de kosten zijn voor een zorgeloze aankoop. Nadeel: de makelaar hoeft niet "alles uit de kast" te halen, hij werkt immers met een vast bedrag. (klik hier voor het totaal pakket).

 

3. No Cure No Pay pakket

U kiest voor zekerheid en de beste aankoopprijs. Het voordeel is dat u professionele begeleiding krijgt, zonder kosten vooraf. U betaalt uitsluitend een percentage over bereikte besparingen. Echt No Cure No Pay dus. Een nadeel kan zijn dat u dus hier niet op kunt begroten. Klik hier voor een voorbeeld van de overeenkomst welke Vakantiehuiswinkel heeft afgesproken met aankoopmakelaars.

 

Aankopen met een makelaar? Bekijk hieronder onze video.

 

 

Direct meer informatie voor een succesvolle aankoop? Vul dan onderstaand formulier in.

 

Meer weten of een persoonlijk advies?