Recreatiewoning te koop/te huur

Recreatiewoning te koop/te huur
€ 280.000
Kosten koper
3 8800 m2
Nederland, Noord-Brabant, Heeswijk

Een unieke woning gelegen aan een vijver op een kavel van 8800m2 met apart gastenverblijf en omringd door natuur.Laverdonk 5 5473 KX Heeswijk-Dinther,

Centraal In de driehoek van regiosteden ‘s-Hertogenbosch, Oss, Eindhoven, midden in het prachtige Brabantse landschap in het stroomgebied van de meanderende rivier de Aa ligt Heeswijk Dinther. Het is één van de mooiste dorpen langs de Aa. Fietsend door het Brabantse landschap ontdekt u authentieke woonboerderijen in een setting die u doet denken aan vroeger. In deze ambiance treft u het paradijs op aarde, een uniek stuk natuur van 8100m² met bos, waterpartij en recreatie verblijf.

Omringd door sloten verscholen achter struiken, bomen en een enkele notenboom waant u zich één met de natuur. In het bos vindt u een flora van tientallen soorten bloemen en planten. Door de stilte en het niet toe staan van de jacht is het een eldorado en rustplaats van fazanten, hazen en dassen. Ja, op het terrein bevindt zich een dassenburcht, waarmee is aangetoond hoe rustiek de locatie is.

De waterpartij is omringd door meidoorns, laurier en rododendrons, een lust voor het oog, behalve voor vissen is het ook aantrekkelijk voor eenden en diverse vogels zoals ijsvogels, specht, buizerd, torenvalk, Vlaamse gaai, roodborstje en havik. De flinke waterpartij biedt legio mogelijkheden aan vertier voor mens en dier. Behalve zwemmen, vissen en schaatsen is lekker bootje varen in deze werkelijk unieke omgeving een ervaring op zich.

Het recreatieverblijf heeft een oppervlakte van ca. 32m² is compleet ingericht. Het separaat gastenverblijf meet ca. 20m² daarnaast is er nog een bijgebouw/schuur van ca. 14m²

Het is één met de natuur en dicht bij de stad.
De natuur zo dichtbij en dat met de stedendriehoek binnen handbereik. Een unieke stek voor uzelf om tot rust te komen, heerlijk dobberen in een bootje, vissen, genieten in de tuin van het zonnetje met een goed boek of steekt de barbecue aan voor een gezellige avondje met familie en vrienden. In de winter kan er op de vijver geschaatst worden.
Soms komen er kansen voorbij die je eigenlijk niet kunt laten liggen. Een bezoek aan deze prachtige woning zal u ongetwijfeld overtuigen.

De kavel van 8.100 m2 is geheel omringd door sloten, hekwerk en is met de auto prima bereikbaar.
Oorspronkelijk is dit perceel ruim 40 jaar geleden ingeplant en is nu door de beplanting aan het zicht onttrokken.
Het ruime bosperceel moet u gezien en ervaren hebben. Gezien de tientallen bomen en struiken, het ervaren van de stilte en de prachtige kleuren van de zeer uitgebreide flora.

De recreatie eenheid bestaat uit een 8 kantige onder architectuur vervaardigd paviljoen, is 15 jaar geleden gebouwd en valt op door de romantische vorm. Recent heeft er een verbouwing plaats gevonden en is er een uitbouw bijgebouwd. Het bouwvolume was ca. 90 m3 en is nu uitgebreid naar 200m3. De uitbreiding is voorzien van dubbel glas, dak-, muur- en vloerisolatie. In de bestaande bouw zijn de vloer en de wanden geïsoleerd en zijn de ramen van enkel glas voorzien. Op dit moment (juli 2017) wordt er een nieuwe keuken geplaatst die wordt voorzien van diverse inbouwapparatuur en veel kasten en lades voor het opbergen van uw keukengerei.


De woning is hoog geplaatst en kijkt uit over de vis/zwemvijver. Het is wit gelakt en vorm daardoor een fraai contrast met de groene omgeving. Aan de voorzijde (zonzijde) ligt het terras met 3 verschillende niveaus die met trapjes aan elkaar verbonden zijn. Het laagste niveau, grenzend aan het water, is door zijn oppervlakte van ca. 60m2 bij uitstek geschikt voor een barbecue of een feestje met familie en vrienden. Natuurlijk kunt u hier ook heerlijk relaxen en van de rust genieten.

Globale Indeling:
We betreden de woning aan de voorzijde en komen binnen in de nieuwe aanbouw. Hier is een keurig afgewerkte entree gerealiseerd die toegang geeft tot een slaapkamer, een badkamer en de living. Tevens is er een apart gastenverblijf aanwezig, een opslagplaats voor hout en een bijgebouw/schuur.

Living:
De living is verdeeld in een zit-, eet- en kookgedeelte. Doordat er rondom ramen zijn gesitueerd geniet u van veel lichtinval en is er aan alle kanten uitzicht op de tuin en de vijver.
De aanwezige haard maakt van deze ruimte een sfeervolle ruimte waar het heerlijk vertoeven is met een goed boek, een heerlijk stukje kaas of plakje worst en een lekker glaasje wijn of fris.

Keuken:
De keuken bevindt zich ook in de woonkamer wat tot groot voordeel heeft dat u altijd contact blijft houden met uw gezelschap als u een maaltijd staat te bereiden. Ook hier zijn veel ramen waardoor u ook hier heel veel lichtinval heeft. De keuken wordt voorzien van een elektrische kookplaat, op dit gedeelte wordt de achterwand met witte tegels betegeld wat natuurlijk makkelijk schoon te maken is. De donkere kleur van de keuken geeft een heel mooi contrast met de lichte vloer. De keuken wordt voorzien van diverse inbouwapparatuur.

Slaapkamers:
Wanneer we teruglopen naar de entree vinden we hier de toegang tot een ruime slaapkamer. De wanden en het plafond zijn in een lichte kleur en vloer is in een houtkleur afgewerkt. Voor de toetreding van het daglicht en de ventilatie is er een raam aanwezig.

De 2e slaapkamer is iets kleiner maar nog ruim genoeg voor bijvoorbeeld het plaatsen van een één persoons bed met bureau en/of kast. Ook in deze ruimte is er een raam aanwezig voor het daglicht en de ventilatie.

Badkamer:
Deze nieuwe badkamer is van alle gemakken voorzien. De wanden zijn tot het plafond toe in een lichte kleur betegeld hetgeen een mooi ambiance geeft met de kleur van de vloer. Boven de wasbak zijn in het plafond inbouwspots verwerkt waardoor u voldoende licht heeft als u zich staat op te frissen, te scheren of uw make-up aan het verzorgen bent.
In deze badkamer vindt u een toilet, wastafel met twee lades en een spiegelkast, douchecabine met deuren en een aansluiting voor de wasmachine. Tevens is er een venster aanwezig voor de ventilatie.

Tuin:
De woning en de tuin grenzen aan een waterpartij welke is omringd door diverse bomen, struiken en beplanting. Doordat het jaren geleden is ingeplant geniet u nu van heel veel privacy.

Het terras wat u een mooi uitzicht geeft op het water is omringd door een hekwerk. In de tuin bevindt zich een zeskantig theehuis welke is uitgevoerd in dezelfde bouwstijl als het paviljoen.

In de tuin en het bosperceel zal u met enige regelmaat diverse soorten vogels, fazanten, hazen en dergelijke tegenkomen. Ook het tegenkomen van dassen behoort tot de mogelijkheid aangezien er een dassenburcht aanwezig is.

Wanneer we een rondje maken door de tuin komen we vanzelf het gastenverblijf tegen.

Gastenverblijf:
Het gastenverblijf is apart van de woning en voorzien van een slaapkamer en sanitaire ruimte.

De royale slaapkamer is aan de achterzijde van het gastenverblijf gelegen en is voorzien van een twee persoonsbed. Door de aanwezigheid van ramen heeft u voldoende mogelijkheid tot ventilatie en is er voldoende daglicht.

In dit gastenverblijf bevindt zich ook een sanitaire ruimte met toilet, wastafelmeubel met spiegel en er is een raam voor daglicht en ventilatiemogelijkheid.

Algemeen:
De vis/zwemvijver is ongeveer 4 jaar geleden uitgebaggerd en vergroot. De waterkwaliteit is uitstekend en het biologisch evenwicht is perfect in balans.
Het perceel is aangesloten op de gebruikelijke nutsvoorzieningen zoals elektra, water en riolering.

Pluspunten:
*Omringd door de natuur
*Gelegen aan een grote vijver
*Goed onderhouden
*Goed geïsoleerd en gedeeltelijk voorzien van dubbel glas
*Aanbouw geplaatst in 2017
*Keuken vernieuwd in 2017
*Zeer veel privacy
*Apart gastenverblijf
*Prima bereikbaar met de auto
*Mooie wandel- en fietsroutes in de directe omgeving
*Veel te doen in de omgeving
*Gunstig gelegen t.o.v. bezienswaardigheden, attracties, rustieke dorpjes en gezellige steden

Bezichtiging:
Wij kunnen ons voorstellen dat deze prachtige woning uw interesse heeft. Een afspraak voor een bezichtiging is altijd vrijblijvend en verplicht u tot niets. Door een bezoek krijgt u de juiste indruk van de woning, de fantastische tuin en de schitterende omgeving.

Grotere kaart
 • Recreatiewoning te koop/te huur Heeswijk, Noord-Brabant, Nederland foto 1
 • Recreatiewoning te koop/te huur Heeswijk, Noord-Brabant, Nederland foto 2
 • Recreatiewoning te koop/te huur Heeswijk, Noord-Brabant, Nederland foto 3
 • Recreatiewoning te koop/te huur Heeswijk, Noord-Brabant, Nederland foto 4
 • Recreatiewoning te koop/te huur Heeswijk, Noord-Brabant, Nederland foto 5
 • Recreatiewoning te koop/te huur Heeswijk, Noord-Brabant, Nederland foto 6
 • Recreatiewoning te koop/te huur Heeswijk, Noord-Brabant, Nederland foto 7
 • Recreatiewoning te koop/te huur Heeswijk, Noord-Brabant, Nederland foto 8
 • Recreatiewoning te koop/te huur Heeswijk, Noord-Brabant, Nederland foto 9
 • Recreatiewoning te koop/te huur Heeswijk, Noord-Brabant, Nederland foto 10
 • Recreatiewoning te koop/te huur Heeswijk, Noord-Brabant, Nederland foto 11
 • Recreatiewoning te koop/te huur Heeswijk, Noord-Brabant, Nederland foto 12
 • Recreatiewoning te koop/te huur Heeswijk, Noord-Brabant, Nederland foto 13
 • Recreatiewoning te koop/te huur Heeswijk, Noord-Brabant, Nederland foto 14
 • Recreatiewoning te koop/te huur Heeswijk, Noord-Brabant, Nederland foto 15
 • Recreatiewoning te koop/te huur Heeswijk, Noord-Brabant, Nederland foto 16
 • Recreatiewoning te koop/te huur Heeswijk, Noord-Brabant, Nederland foto 17
 • Recreatiewoning te koop/te huur Heeswijk, Noord-Brabant, Nederland foto 18
 • Recreatiewoning te koop/te huur Heeswijk, Noord-Brabant, Nederland foto 19
 • Recreatiewoning te koop/te huur Heeswijk, Noord-Brabant, Nederland foto 20
 • Recreatiewoning te koop/te huur Heeswijk, Noord-Brabant, Nederland foto 21
 • Recreatiewoning te koop/te huur Heeswijk, Noord-Brabant, Nederland foto 22
 • Recreatiewoning te koop/te huur Heeswijk, Noord-Brabant, Nederland foto 23
 • Recreatiewoning te koop/te huur Heeswijk, Noord-Brabant, Nederland foto 24
 • Recreatiewoning te koop/te huur Heeswijk, Noord-Brabant, Nederland foto 25
Gedetailleerde informatie
Soort Woning Recreatiewoning
Bouwjaar 2000
Permanente bewoning toegestaan? Niet toegestaan
Recreatie periode Het hele jaar door
Aantal kamers 3
Perceeloppervlakte 8800 m2
Verwarming Centrale Verwarming
Houtkachels
Ligging
 • Aan het water
 • Beschutte ligging
Op eigen grond? Ja
Berging Schuurtje
Nutsvoorzieningen Gas
Water
Licht
Aansluitingen Internet
Aansluiting op Riool? Ja
Onderhoud Binnen Goed
Onderhoud Buiten Goed
Bereikbaar per Auto
Vloer Hout
Isolatie Dubbel glas
Muurisolatie
Dakisolatie
Vloerisolatie
Afstand tot Amsterdam 50 tot 100 km
Afstand tot Supermarkt 2 tot 4 km
Afstand tot Dorp 2 tot 4 km
Afstand tot grote Stad 8 tot 12 km
Afstand tot Bossen Meer dan 10 km
Afstand tot Zee meer dan 20 km
Faciliteiten van het recreatiepark Visvijver
Parkeergelegenheid
Faciliteiten omgeving Open vaarwater
Restaurants
Fietsroutes
Kenmerken omgeving Vlak
Huisdieren toegestaan? Ja
Wie regelt verhuur? Nee, je moet zelf de verhuur regelen
Pand beschikbaar per? in overleg
Pand kan worden verhuurd tijdens verkoop Ja
Bouwkundige vergunningen? Ja
Bouwkundige uitbreiding mogelijk? Nee
Extra woningen op perceel mogelijk? Nee
Bouwkundige verbeteringen noodzakelijk? Nee
Meer woningen in Heeswijk, Noord-Brabant.

Hieronder een selectie van woningen uit ons bestand in Heeswijk, Noord-Brabant Nederland