Over VakantiehuisWinkel

 

Mogen wij ons even voorstellen?

Hans, de oprichter van Vakantiehuiswinkel, heeft met de start in 2009 een stevige basis neergezet. Dit jaar is het ons namelijk gelukt het allergrootste onafhankelijke Nederlandse platform voor de verkoop van recreatiewoningen te worden. Dit hebben wij mede bereikt door actief met gepassioneerde, door ons zorgvuldig geselecteerde makelaars, samen te werken. En zonder mensen als Toine, Karina, Eric, Ilse, Carl, Christine en Wil maar ook Arjan en Gery, om er maar een aantal te noemen, hadden wij dit mooie resultaat ook nooit bereikt. Maak gewoon eens kennis met ons en ervaar onze drive om u te helpen!

 

 

Bezoekers van onze winkel maken gebruik van onze diensten/ervaring als ze:

  • Snel en voordelig hun vakantiehuis wensen te verkopen.
  • Veilig, zonder kopzorgen en tegen de allerscherpste aankoopprijs een vakantiehuis wensen te kopen.
  • Problemen willen oplossen met verkoper/parkeigenaar.
  • Informatie wensen.
  • Een vakantiehuis willen huren of verhuren .

 

 

Wat kunnen wij echt voor u doen?

Door al onze activiteiten en topgenoteerde zoekposities bij Google krijgen wij veel bezoekers in onze winkel. Door deze posities hebben wij uitstekende en transparante tarieven weten te bedingen met samenwerkende makelaars, taxateurs en bouwkundigen. Natuurlijk zijn onze belangrijkste diensten als adverteren en zoeken in combinatie met onze sevicedesk geheel gratis!

 

 

Waarom zijn wij er?

Een recreatiewoning kopen of verkopen vraagt een flink portie kennis van de markt. Wij werken alleen samen met in recreatiewoningen gespecialiseerde makelaars. U kunt desgewenst op basis van No cure No pay samenwerken. Zonder resultaat dus geen kosten en 100% duidelijkheid. En mocht u onverhoopt toch niet tevreden zijn, dan kunt u veelal kosteloos de overeenkomst opzeggen. Wij zijn volledig onafhankelijk en dienen geen grotere organisatie of andere belangen dan die van u als onze klant.

 

 

Wat hebben wij bereikt?

Ruim 1100 verkochte en aangekochte recreatiewoningen via onze website. Daden zeggen meer dan woorden .